Het griezelige verhaal van de familie Peeters

De vervloekte herfstwandeling

Op een prachtige herfstdag maakte de familie Peeters zich klaar voor een ontspannende wandeling in het bos. De zon scheen door de bomen en de kleurrijke bladeren kraakten onder hun voeten terwijl ze naar het bos wandelden, nietsvermoedend over wat hen te wachten stond.

In de schaduwen van de bomen, lag Mr. J. op de loer. Zijn duistere doel was de mooie wagen van de familie te vervloeken. Hij grijnsde terwijl hij zijn sinistere plannen smeedde.

Toen de familie na hun herfstwandeling terugkeerde naar hun auto, sloeg de paniek toe. De auto wil niet starten en er komt vreemde rook uit de motorkap. Maar de redding was dichterbij dan Mr. J. zich had kunnen voorstellen.

Meneer Peeters haalde zijn telefoon tevoorschijn en belde onmiddellijk de pechverhelpingsservice SARA. Binnen de kortste keren verscheen  Nova Motor van SARA met loeiende sirenes. Mr. J. probeerde te vluchten, maar Nova Motor wist hem snel te overmeesteren. Zijn snode plannen kwamen tot een einde. 

De familie Peeters kon terug opgelucht ademhalen.

Deze website maakt gebruik van cookie om jouw surfervaring te verbeteren. Door te klikken op ‘cookies aanvaarden’ of verder te gaan op deze website, verklaar je je akkoord met al onze cookies.¬†
Meer info