SARA helpt je uit de nood

Als AutoCrew garage zijn wij altijd op de hoogte van nieuwe materialen, nieuwe werkmethodes en de meest recente technologieën. Maar ook wat service betreft, ben je bij ons zeker dat je het neusje van de zalm krijgt!

Sinds 1 juni 2023 hebben we er een nieuw team-lid bij: SARA. Zij helpt niet mee in de garage en is zelfs geen fysiek persoon, maar je kan wel steeds op haar rekenen. SARA staat voor Service Activated Roadside Assistance
Dat wil zeggen dat iedereen die met de wagen of bedrijfsvoertuig op onderhoud komt bij Garage Nova Motor, geniet van een jaar lang gratis pechverhelping. Zelf hoef je niets te doen. Onze administratie zorgt dat je automatisch wordt aangemeld voor deze service. 

Heb je dus een lekke band, een platte batterij of een ander technisch probleem? Tankte je per ongeluk diesel in plaats van benzine? Liet je de sleutel in je auto liggen? Dan kan je dag en nacht rekenen op SARA. En dat binnen heel Europa. Al wat je op dat moment hoeft te doen, is je nummerplaat doorgeven en SARA doet de rest. Meer info en alle voorwaarden lees je hier.

Hopelijk krijgt Stefan nu snel alle mails en telefoontjes die hij kreeg in verband met SARA uitgelegd… 

Deze website maakt gebruik van cookie om jouw surfervaring te verbeteren. Door te klikken op ‘cookies aanvaarden’ of verder te gaan op deze website, verklaar je je akkoord met al onze cookies. 
Meer info