Een goed voornemen voor 2023

Hallo autotechnieker,

 “Je bent het waard.”

2022 loopt bijna op zijn einde. Tijd voor cadeautjes en goede voornemens. Tijd voor een compleet nieuwe start? Wat als ik je nu zeg dat ik het mooiste cadeau voor je heb dat je maar kan wensen?

Mijn naam is Stefan Nollet, zaakvoerder van garage Novamotor in Geluwe. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat al onze klanten elke dag veilig en zonder zorgen de weg op kunnen met hun wagen.                                                                                                                                                                     

Tegenwoordig fusioneren veel merkgarages. Of worden ze overgenomen door soms buitenlandse investeerders. Die aandeelhouders willen maar één ding. Zo vlug mogelijk zo veel mogelijk rendement voor hun investering. Ok, investeringen moeten renderen. Maar toch niet ten koste van de persoonlijke, familiale werkomgeving waar je destijds voor gekozen had.

Stel je eens voor hoeveel leuker het werken is in een omgeving waarin je jouw werkgever, je collega’s en de klanten terug écht kent.  Om het gezicht van de klant in de wagen te herkennen.

Ik ga je alvast één van mijn goede voornemens voor volgend jaar verklappen. In 2023 wil ik mijn klanten nóg meer en nóg beter kunnen helpen. En daarvoor ben jij de ontbrekende schakel. Wil je ook graag terug naar de familiale werksfeer? Waar de kwaliteit van je werk nog primeert? Spreekt het persoonlijk contact met werkgever, collega’s en klanten je aan? Twijfel dan niet langer en geef jezelf dit mooie cadeau. Ik bied je een prachtige nieuwe kans. Een job die je voldoening geeft. En als je tevreden bent op het werk, dan zullen je familie en vrienden hier mee van profiteren.

Ontdek vandaag nog wat we je bieden. Je verdient het om gelukkig en tevreden te zijn in je job.

Deze website maakt gebruik van cookie om jouw surfervaring te verbeteren. Door te klikken op ‘cookies aanvaarden’ of verder te gaan op deze website, verklaar je je akkoord met al onze cookies. 
Meer info