Wil jij de eerste Belgische Kampioen autobandrollen worden?

Eerste Belgisch kampioenschap autobandrollen in Geluwe

Nova Motor organiseert tijdens de Gapersfeesten het allereerste Belgisch Kampioenschap autobandrollen

Het tweede weekend van juli is traditioneel feestweekend in Geluwe. Tijdens de Gapersfeesten slaan de comités en de handelaars de handen in elkaar om een uniek programma samen te stellen. Dat hebben Sylvie en Stefan van Nova Motor goed begrepen. Op 9 juli organiseren ze in de namiddag het allereerste Belgisch Kampioenschap autobandrollen.

“We waren op zoek naar een originele activiteit aan onze stand op de Gapersfeesten. En zo kwamen we op het idee van het Belgisch Kampioenschap autobandrollen. Dat wordt meteen ook het allereerste. Nooit eerder werd dit in ons land georganiseerd. Het BK autobandrollen gaat door voor 3 categorieën: mannen, vrouwen en kinderen. Je rolt de autoband langs een parcours met hindernissen. Wie het verste rolt, is de winnaar. Ambiance gegarandeerd, dus kom zeker mee supporteren”, vertellen Sylvie en Stefan enthousiast.

Het Belgisch Kampioenschap autobandrollen gaat door op zaterdag 9 juli van 14u tot 18u in het centrum van Geluwe. Om 18u worden de prijzen aan de Belgische kampioenen uitgereikt.

Word jij de allereerste Belgisch Kampioen autobandrollen? Schrijf je hier in.

Meer info via 056 53 09 50 of nova-motor@telenet.be.

Pers

Hoe bereiken?

Gapersfeesten Geluwe plannetje

Deze website maakt gebruik van cookie om jouw surfervaring te verbeteren. Door te klikken op ‘cookies aanvaarden’ of verder te gaan op deze website, verklaar je je akkoord met al onze cookies. 
Meer info