Het geheim van een onvergetelijke autovakantie

Onvergetelijke autovakantie

Elk hardwerkend koppel droomt van een zonovergoten vakantie met het gezin. Samen met partner en kinderen een paar weken volop genieten aan de stralende Côte d’Azur. Maar de lange autorit is voor velen een zware hindernis. Zo was het ook voor Jan en Inge.

“Zoals alle bezorgde ouders wilden we dat onze autovakantie vlekkeloos en zorgeloos zou verlopen. We wilden echt 100% tijd maken voor onszelf en onze kinderen.”

Gelukkig maakten Jan en Inge voor het vertrek één cruciale beslissing. Omdat dit hun vakantie nog beter maakte dan ze ooit verwacht hadden, delen ze nu hun geheim van een onvergetelijke autovakantie met iedereen.

“Op een dag hoorden we vrienden praten over de uitzonderlijke service van Nova Motor in Geluwe. En ze hadden gelijk. Stefan en zijn team waren zo professioneel en toegankelijk om mee samen te werken. Ze luisterden naar onze bezorgdheden over de lange autorit en maakten onze wagen volledig reisklaar. Ze vulden de airco bij om het hoofd lekker koel te houden tijdens de hete middagen in de Provence. En om onze veiligheid op de weg te verhogen kregen we nieuwe remmen en banden. We vertrokken zonder stress naar Saint-Tropez, onze droombestemming. We hadden er echt de vakantie van ons leven. Eenmaal thuis waren mijn vriendinnen stiekem wat jaloers op mijn mooie kleurtje,” legt Inge uit.

Kijk je zelf ook uit naar een onvergetelijke autovakantie? Bel vandaag nog naar Sylvie van Nova Motor op 056/53 09 50 en krijg vrijblijvend advies van Stefan. Plan je nu een reisnazicht in? Dan maak je kans om een gratis pechbijstandsverzekering van Nova Motor te winnen. Bel dus vandaag nog of maak online een afspraak via www.novamotor.be.

Deze website maakt gebruik van cookie om jouw surfervaring te verbeteren. Door te klikken op ‘cookies aanvaarden’ of verder te gaan op deze website, verklaar je je akkoord met al onze cookies. 
Meer info