Deprecated: Functie Elementor\DB::is_built_with_elementor is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /customers/4/f/4/novamotor.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379 Banden actie 3 + 1 - Nova Motor - Alle merken garage te Geluwe

Banden actie 3 + 1

Nova Motor Geluwe bandenservice

De herfst is in het land en daar horen afgevallen bladeren, regen, wind en eerste vrieskou bij. Herfstdagen kunnen soms voor onverwacht gevaarlijke situaties op de weg zorgen. Een reden te meer om met goeie banden te rijden.  Zijn je autobanden aan vervanging toe? 
Kom dan nu langs voor een seizoenscheck van je banden. Moeten wij deze vervangen, dan profiteer je momenteel van onze 3 + 1 GRATIS actie, enkel geldig op premium merken.