Sinterklaas in panne

Sinterklaas in panne

Tweedehandswagen voor Sinterklaas

Sinterklaas moet zich stilaan haasten om alle pakjes rond te brengen. Helaas hebben hij en Piet al een oude auto en dan slaat het noodlot toe … Sinterklaas en Piet staan in panne. Een kapotte ‘joint de culasse’. Niets meer aan te doen. Sinterklaas zal moeten uitkijken voor een nieuwe wagen. Gelukkig is er bij Novamotor te Geluwe een mooi aanbod jonge occasiewagens. Allemaal geselecteerd en door onze kenners gekeurd. Sinterklaas vindt er meteen de wagen van zijn dromen.

Ook op zoek naar een prima tweedehands wagen? Neem dan een kijkje op onze website en boek een testrit.

Deze website maakt gebruik van cookie om jouw surfervaring te verbeteren. Door te klikken op ‘cookies aanvaarden’ of verder te gaan op deze website, verklaar je je akkoord met al onze cookies. 
Meer info