Ben jij ook benieuwd hoe het voelt om eens met een elektrische wagen te rijden?

Zo’n honderdtwintig jaar geleden heeft de uitvinding van de verbrandingsmotor de wereld langzaam maar zeker ingepalmd. Dankzij deze motor kon de mens zich alsmaar langer, verder en sneller verplaatsen. Vandaag kunnen wij ons geen leven inbeelden zonder deze motor.

Helaas heeft het gebruik van verbrandingsmotoren ook heel wat nadelen. Hierover is reeds menig artikel verschenen. Maar wat de  tegenstanders ook beweren, elektrische voertuigen verminderen wel degelijk de CO2-uitstoot met zo’n goeie 50%. Persoonlijk geloof ik heel sterk in het elektrisch mobiliteitsverhaal, vooral in combinatie met groene stroom uit wind- en zonne-energie.  Uiteraard zal de conventionele motor morgen nog niet verdwijnen en zullen er ook nog andere alternatieven komen. Het wordt een en/en verhaal. Wat het segment van het stadsverkeer betreft zal elektrisch rijden toch wel de regel worden. Daar ben ik persoonlijk van overtuigd.

Als dynamisch en toekomst gericht garagebedrijf willen wij  meehelpen schrijven aan het toekomstig mobiliteitsverhaal. Wist jij dat een elektrisch voertuig veel aangenamer rijdt dan de meeste diesel- of benzine wagens? Wist jij hoe eenvoudig het is om met een elektrisch voertuig te rijden?  Ben jij ook benieuwd hoe het voelt om eens met een elektrische wagen te rijden? 

Reserveer NU je testrit en ontdek welke mogelijkheden wij aanbieden.

Deze website maakt gebruik van cookie om jouw surfervaring te verbeteren. Door te klikken op ‘cookies aanvaarden’ of verder te gaan op deze website, verklaar je je akkoord met al onze cookies. 
Meer info